Monipuolinen työ, mukava työyhteisö ja sopiva vapaus toteuttaa omaa visiota ovat pitäneet projektipäälliköiden esimiehenä työskentelevän Samin työmotivaation yllä vuodesta toiseen.

”Odotan innolla aina seuraavaa päivää”

Sami on ollut töissä Polygonilla pian seitsemän vuotta, heinäkuusta 2010 asti. Hän toimii projektipäälliköiden esimiehenä isossa toimipaikassa.

”Vastaan tällä hetkellä koko toimipaikan toiminnasta, ja lisäksi vedän toimipaikan rakennuspuolta”, Sami kertoo.

Samin työmotivaatiota pitävät yllä monipuolinen työn sisältö ja viihtyisä työyhteisö, jossa juttu luistaa.

”Parhaita puolia on varmaan hyvin pitkälti se, että jokainen päivä on erilainen. Sitä ei yhtään tiedä, mitä aamulla sähköpostissa on. Se pitää mielenkiinnon yllä. Odottaa innolla aina seuraavaa päivää.”

”Omasta mielestä meillä on tällä hetkellä tosi hyvä ilmapiiri ja hyvä olla. Päivät menee tosi nopeasti tällä porukalla. Hyvät kahvipöytäkeskustelut on saatu aina aikaiseksi”, Sami sanoo hymyillen.

Vapaat kädet toimia asiakkaan hyväksi

Sami arvostaa työssään erityisesti itsenäisyyttä, jonka työnantaja on mahdollistanut erinomaisesti.

”Kyllä varmasti omaan työviihtyvyyteen on vaikuttanut se, että työnantaja on antanut aika pitkälti vapaat kädet toteuttaa omaa visiota tässä – toki Polygonin linjan mukaisesti, mutta kuitenkin aika vapaasti”, hän kuvailee.

Työssä Polygonilla on myös syvempi merkitys kuin oma viihtyminen, ja se luo pohjan kaikelle tekemiselle.

”Tärkeää on, että tekee työtä, jolla on merkitystä. Omaan tekemiseen vaikuttaa se, että asiakas on tyytyväinen. Kyllä se luo hyvää tekemisen meininkiä tähän hommaan”, Sami sanoo.