Projektipäälliköiden esimies, Jari

Monipuolinen työ, mukava työyhteisö ja sopiva vapaus toteuttaa omaa visiota ovat pitäneet projektipäälliköiden esimiehenä työskentelevän Jarin työmotivaation yllä vuodesta toiseen.

”Odotan innolla aina seuraavaa päivää”

Jari on ollut töissä Polygonilla pian seitsemän vuotta, heinäkuusta 2010 asti. Hän toimii projektipäälliköiden esimiehenä pääkaupunkiseudulla.

”Vastaan tällä hetkellä Polygonin Helsinki-Espoo-Nummela-alueen toiminnasta, ja lisäksi vastaan meidän rakennuspuolesta”, Jari kertoo.

Jarin työmotivaatiota pitävät yllä monipuolinen työn sisältö ja viihtyisä työyhteisö, jossa juttu luistaa.

”Parhaita puolia on varmaan hyvin pitkälti se, että jokainen päivä on erilainen. Sitä ei yhtään tiedä, mitä aamulla sähköpostissa on. Se pitää mielenkiinnon yllä. Odottaa innolla aina seuraavaa päivää.”

”Omasta mielestä meillä on tällä hetkellä tosi hyvä ilmapiiri ja hyvä olla siellä. Päivät menee tosi nopeasti tällä porukalla. Hyvät kahvipöytäkeskustelut on saatu aina aikaiseksi”, Jari sanoo hymyillen.

Vapaat kädet toimia asiakkaan hyväksi

Jari arvostaa työssään erityisesti itsenäisyyttä, jonka työnantaja on mahdollistanut erinomaisesti.

”Kyllä varmasti omaan työviihtyvyyteen on vaikuttanut se, että työnantaja on antanut aika pitkälti vapaat kädet toteuttaa omaa visiota tässä – toki Polygonin linjan mukaisesti, mutta kuitenkin aika vapaasti”, hän kuvailee.

Työssä Polygonilla on myös syvempi merkitys kuin oma viihtyminen, ja se luo pohjan kaikelle tekemiselle.

”Tärkeää on, että tekee työtä, jolla on merkitystä. Omaan tekemiseen vaikuttaa se, että asiakas on tyytyväinen. Kyllä se luo hyvää tekemisen meininkiä tähän hommaan”, Jari sanoo.

Katso avoimet työpaikkamme!

Meillä on kysyntää mm. sisäilma-asiantuntijoille, projektipäälliköille ja teknisille asiantuntijoille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat