Palvelupäällikkönä Polygonin toimipaikassa työskentelevä ’Miina’ nauttii työssään monipuolisuudesta, jatkuvasta uuden oppimisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta – ‘Miinan’ sanoin töissä on tosi paljon hirveän hyviä tyyppejä.

Lue lisää

Itsenäisestä ja sopivan vaihtelevasta työstä pitävälle kosteuskartoittajan työ on erinomainen valinta. Pohjana voi olla esimerkiksi rakennusalan ammattikoulutus, ja sisäisen koulutuksen sekä työyhteisön tuen avulla opitaan loput.

Lue lisää

Sisäilmaongelmatapaukset ovat mysteerejä, joiden ratkaiseminen vaatii huolellista paneutumista, sopivien menetelmien valitsemista ja oikeiden johtopäätösten tekemistä havaintojen pohjalta. Siksi ne ovatkin äärimmäisen mielenkiintoisia.

Lue lisää

Polygonilla projektipäällikkönä toimiva Jaakko pyrkii ennen kaikkea pitämään asiakkaat ja työntekijät ajan tasalla sekä tekemään työnsä mahdollisimman hyvin.

Lue lisää

Polygonilla päivystetään kiinteistövahinkojen varalta vuorokauden ympäri joka ikinen päivä. Työntekijöille se tarkoittaa kiertäviä päivystysvuoroja, jotka osuvat ringissä olijoille aina viikoksi kerrallaan. Yksi Helsingin alueen päivystäjistä on Joona Hautala, joka kertoo tässä jutussa työstään.

Lue lisää

Joonas Paavola on yksi Polygonin uusimmista projektipäälliköistä. Työ Kokkolan toimipaikassa on ollut vauhdikasta mutta antoisaa: itsenäisyyttä työssä on sopivasti ja työporukassa on hyvä yhteishenki.

Lue lisää

Monipuolinen työ, mukava työyhteisö ja sopiva vapaus toteuttaa omaa visiota ovat pitäneet projektipäälliköiden esimiehenä työskentelevän Jari Ahosen työmotivaation yllä vuodesta toiseen.

Lue lisää

Yli 20 työvuotensa aikana Hannu Kärki on auttanut satojen kotien ja rakennusten sisäilmaongelmissa. Työssä palkitsee asiakkailta saatu positiivinen palaute ja se, kun tilanteisiin löydetään oikeat ratkaisut.

Lue lisää

Kosteusongelmien ehkäisyyn erikoistuneen Tim Lyytikäisen työmotivaatio syntyy palkitsevasta työstä, loistavasta työilmapiiristä ja työnantajan järjestämistä asianmukaisista edellytyksistä työntekoon.

Lue lisää

Uudenmaan alueella Polygonin myyntipäällikkönä toimivalle Ville Väänäselle hyvä ja avulias työyhteisö, hyvät työskentelyedellytykset tarjoava työnantaja sekä työn merkityksellisyys ovat olennaisia asioita työssä viihtymisessä.

Lue lisää

Vesivahinkojen kartoittajana Polygonilla toimivan Tommi Hartosen mielestä työssä on parasta vaihtelevuus. Asiakkaan auttaminen hankalassa tilanteessa tuo merkityksellisyyttä työhön.

Lue lisää

Millaista on olla töissä Polygonilla?

Omien kokemustemme mukaan kaikki kiteytyy ihmisiin: saamme tehdä merkityksellistä työtä auttamalla ihmisiä ja yhteishenki tiimeissämme on työn kantava voima. Lataa Lähikuva Polygonista -oppaamme ja lue lisää!

Lataa maksuton opas

Polygon Finland Oy

Polygon Finland Oy on kansainväliseen Polygon-konserniin kuuluva palveluyritys. Olemme toimineet menestyksellisesti Suomessa 40 vuotta.

Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla.
Yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ovat johtavia toimijoita vakuutus- ja kiinteistöalalla, julkisella sektorilla ja teollisuudessa. Yhtiömme palveluksessa on noin 300 henkeä ja toimipaikkaverkostomme kattaa koko maan.

Avoimet työpaikat